Gelaatsverzorging

Nood aan een extraatje of een specifieke verzorging? Verwen uw huid, geest en zintuigen met de positieve elementen van een professionele RainPharma gelaatsverzorging bij ons in het schoonheidsinstituut. Onze RainPharma producten hebben een relaxerend en effectief resultaat en zijn geschikt voor elk huidtype.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de behoeftes van uw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: u stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een complete verzorging voor uw gelaat. Wilt u nog betere resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet u elke week of om de twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineert u met de nodige producten thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van uzelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Bent u er klaar voor? Boek nu een afspraak en merk over twee maanden al zichtbare resultaten.

Een gelaatsverzorging van RainPharma duurt 30, 60 of 90 minuten.

Kies uw persoonlijke gelaatsverzorging volgens uw wensen, tijd en budget. Met onze jarenlange kennis en ervaring kijken wij wat uw huid op dat moment nodig heeft, bereiden het masker ter plaatse en geven u een intensieve behandeling.

Wilt u genieten van deze gelaatsverzorging?
Aarzel niet en maak snel een afspraak

Boek nu je gelaatsverzorging bij Kaliso.