Gelaatsverzorging

Nood aan een extraatje of een specifieke verzorging? Verwen uw huid, geest en zintuigen met de positieve elementen van een professionele MakeSenz gelaatsverzorging bij ons in het schoonheidsinstituut. Onze MakeSenz producten hebben een relaxerend en effectief resultaat en zijn geschikt voor elk huidtype.

Al onze producten zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de behoeftes van uw huid op dat moment. Het resultaat: u stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een MakeSenz gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een complete verzorging voor uw gelaat. Het resultaat is de beste versie van uzelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Bent u er klaar voor?

Een gelaatsverzorging van MakeSenz duurt 30 (kennismaking) of 60 minuten.

Kies uw persoonlijke gelaatsverzorging volgens uw wensen, tijd en budget. Met onze jarenlange kennis en ervaring kijken wij wat uw huid op dat moment nodig heeft, bereiden het masker ter plaatse en geven u een intensieve behandeling.

Wilt u genieten van deze gelaatsverzorging?
Aarzel niet en maak snel een afspraak

Boek nu je gelaatsverzorging bij Kaliso.